През 2017 г. Emporio Armani лансираха два забележителни аромата. Дамският Because

...
През 2017 г. Emporio Armani лансираха два забележителни аромата. Дамският Because
Коментари Харесай

По-влюбени и силни заедно

През 2017 година Emporio Armani лансираха два забележителни аромата. Дамският Because It’s You и мъжкият Stronger With You са въплъщение на любовна двойка, в която сътрудниците са по-силни, когато са дружно. Героите на тази обич алегорично са, които видяхме към този момент в клиповете  Together Stronger . Тя, родена да бъде щастлива – лъчезарна, усмихната и безгрижна. Той – завладяващ, закрилящ и занимателен.

Днес, две години по-късно, Emporio Armani честват тази все по-здрава, красива и вдъхновяваща връзка с двата нови аромата – дамският In Love With You и мъжкият Stronger With You Intensely , които са ъпгрейд на тези от 2017. И двата са представени с трети епизод от, която към този момент има 8 милиона фенове.



Двата нови аромата показват интензивната и безспорна обич и отразяват модерния, натурален и неудържим метод на живот.

Дамският In Love With You  е създание на Anne Flipo (IFF). Чувствен, мекушав и дръзновен, парфюмът е основан от необикновена композиция от съставки: мека черна череша, ултраженствен жасмин самбак абсолют, текстуриран от кехлибарени нотки на ром за повече грациозност и тамян за непредвиденото и градско допиране.



Stronger With You Intensely ,   от своя страна, е основан от Cécile Matton (MANE) – прелъстителен, мъжки, витален и дръзновен. Този мирис е по-интензивна интерпретация на парфюма от 2017 година, чиято грациозност и лекото равнодушие на младостта са предадени в ароматното му сърце от лавандулата и градинския чай. Тук се усеща и връхна нотка на есенция от розов пипер, смесена с ванилови есенции от кехлибарената нотка.



Флаконите са същите, само че и не напълно – изчистените линии и елегантните, чувствени форми не престават да са като тези от 2017. Закръглените форми и криви припомнят на мъжки плещи и женски бедра и разкриват страст като на тънко произведение на изкуството. Кръглата железна капачка добавя подчертаната грациозност, а под нея има два свързани пръстена, които са заключени като преплетени тела, знак на връзката и на безусловната обич.

Докато флаконите остават същите, новите аромати разкриват по-богати цветове . Разкошен колорит на шампанско розе на In Love With You и „ отлежал коняк “ при Stronger With You.

Вижте тук и първия епизод от новия сезон на поредицата за Лаура и Пол озглавена  Toghether We Are Shooting Stars –  свързани вечно. 



 

С поддръжката на Emporio Armani

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР